Rólunk bővebben

Az Okland Plus Kft. 2016 óta van jelen a piacon.

Már ezt megelőzően is több mint 10 évig műanyag ablakok forgalmazásával foglalkoztunk, korábban pedig kollégáink egyedi, fából készített nyílászárókat gyártottak.

Cégünk profilja alumínium nyílászárók gyártása, forgalmazása, beépítése, illetve építőipari kivitelezés, valamint műanyag szerkezetek forgalmazása.

Specializálódtunk az alumíniumra, ami azt jelenti, hogy megfelelő technológiai felszereléssel és tudással is rendelkezünk, szakmailag és gyártásismeretileg is készen állunk komolyabb megrendelések teljesítésére is, legyen az társasházi portálajtó, családi ház nyílászárói, irodai térelválasztók vagy akár komplett függönyfal szerkezetek.

Képesek vagyunk egyedi, precíziós szerkezetek megtervezésére és akár helyszíni összeszerelésére, amivel az esetleges gyártási nehézségeket vagy a beépítési helyszín egyedi adottságait, problémáit is gyorsan ki tudjuk küszöbölni.

Viszonteladók, generál kivitelezők, cégek, társasházak és lakossági ügyfelek kiszolgálásával is értékesítjük a termékeinket.

Termelésünk aktívan igazodik a kereslet változásaihoz, emellett ügyfeleink igényeinek legmagasabb szintű kiszolgálására törekszünk.

Stratégiánk legfőbb részét képezi a működés folyamatos optimalizálása és az üzleti partnerek elégedettségének fokozása.

Megrendelőink részére versenyképes árakat, gyors szállítást és korrekt, felkészült ügyintézést kínálunk.