Alumínium nyílászáró termékeink

ALUMÍNIUM NYÍLÁSZÁRÓ TERMÉKEINK

alumínium-függönyfal-2
FÜGGÖNYFALAK
alumínium-beltéri-térelválasztó
BELTÉRI TÉRELVÁLASZTÓK
alumínium-emelő-toló-ajtó
EMELŐ - TÓLÓ AJTÓK
alumínium-harmonikaajtó
HARMONIKAAJTÓK
alumínium-ablakok
ABLAKOK
alumínium-bejárati-ajtó
BEJÁRATI és BELTÉRI AJTÓK

Profilrendszereink

ALIPLAST

Az aliplast az alumínium építőipari felhasználóinak körében világszerte elismert CORIALIS konszern meghatározó tagja. Cégünk központja Lokerenben, Belgiumban van. 1984-ben kezdett működésünktől az építőipar igényeihez igazodó folyamatos rendszerfejlesztések, a gyártmányok megbízhatósága és stabil minősége lehetővé tették vállalatunk dinamikus növekedését.

ALUPROF

Az Aluprof a Grupa Kęty SA vállalatcsoport tagja, Lengyelország legnagyobb alumíniumprofil-gyártója, míg európai szinten az egyik vezető alumíniumrendszer-forgalmazónak számít. A társaságnak Európa több országában is vannak kirendeltségei, illetve jelen van az Amerikai Egyesült Államokban is. Az alumíniumszerkezetek világában szerzett több mint 60 éves tapasztalatának köszönhetően az Aluprof 1300-nál is több állandó ügyféllel rendelkezik. Az Aluprof SA értékesítésből származó éves jövedelme megközelítőleg 385 millió Euró. Az export megközelítőleg 40%-át adja az általános eladásoknak. A vállalat több mint 2300 alkalmazottat foglalkoztat.

YAWAL

Yawal S.A. az alumínium építészeti profil rendszer beszállítók piacvezetője Lengyelországban. Pozícióját a működésének 30 éve alatt szerzett tapasztalatainak, valamint innovatív megoldásai széles körének köszönheti. A vállalat rendszerei környezetbarát, energiatakarékos szerkezetek ablakok, ajtók, függöny- és válaszfalak építéséhez.

Minden termékünkre szerkezeti és működési garanciát vállalunk, amelynek azonban alapja a szakszerű beépítés és a rendszeres karbantartás. Komplex szolgáltatáscsomagunk keretében a gyártástól a beépítésig visszük végig a folyamatokat, így a végeredmény minden esetben egy tartós, esztétikus és gondmentes termék.

A tartós, stabil működés és a működési garancia alapja a szerkezetek szakszerű beépítése. Alumíniumra specializálódott kollégáink sokéves tapasztalattal, valamint professzionális célszerszámokkal gyorsan, tisztán és biztonságosan végzik el a feladatot.

Új és rendszeresen karbantartott gépeink a biztosítékai a hézagmentes illesztéseknek, a pontos gyártásnak. Szerkezeteinket kizárólag minőségi anyagokból készítjük a profiloktól kezdve a vasalatokon és a szigeteléseken át egészen a legkisebb csavarig.