ALUPROF MB70HI alumínium ajtó és ablakrendszer

  • > 1,0W/(m2K)Hőszigetelés Uf
  • class 4Légáteresztés
  • < class E1200Vízzárás
  • < class C5Szélállósági osztályba sorolás

Válaszul a kiváló, megnövelt hőszigetelésű építőipari termékek iránt folyamatosan növekvő igényekre, kidolgoztuk az MB-70HI, MB-70US HI hőhídmentes ajtó-ablak rendszereket valamint az MB-70CW HI ablakrendszeren alapuló függönyfalat. Ezek konstrukciója a bevált, kibővített és népszerű MB-70, MB-70US és MB-70CW rendszereken alapul.

MB-70HI

A fentebbi rendszerek kereteinek hőszigetelése jelentősen nagyobb, mint az alapul vett rendszerek kereteié. Az MB-70HI rendszer konstrukciójában az Uf együttható az alkalmazott profiloktól és kiegészítőiktől függően 1,0-tól 2,3 W/(m2K).

A fokozott hőszigetelést a hőhídmentes alumíniumprofilok összekapcsolásával létrejött központi szigetelő kamrában elhelyezett különleges hőszigetelő anyagokkal éri el. A töltőanyagok hőátbocsátási együtthatójának értéke alacsony, ennek köszönhetően csökken a kamrán átjutó hő. A szigetelőanyag központi elhelyezkedése a hőáramlást és a hősugárzást is korlátozza.

A MB-70HI rendszer ajtói és ablakai az alapul vett rendszerhez hasonlóan felhasználhatók egyéni beépítésre csakúgy, mint az alumíniumhomlokzatokon, amennyiben pedig oszlopos-favázas falak kiegészítéseképpen használják, a legmegfelelőbb a megnövelt hőszigetelésű MB-SR50N HI+ rendszerrel való összekapcsolása.