ALUPROF MB60 HI alumínium ablakrendszer

  • class 4Légáteresztés
  • class E900Vízzárás
  • class C5Szélállósági osztályba sorolás
  • class 3ütésállóság

Válaszul a nagyfokú hőszigetelésű építőipari termékek iránt folyamatosan növekvő igényekre, kidolgoztuk a MB-60HI, MB-60US HI, MB-60E HI, MB-60EF HI hőhídmentes ablakrendszereket. Ezek konstrukciója a bevált, kibővített és népszerű MB-60, MB-60US, MB-60E i MB-60EF rendszereken alapul.

MB-60HI

A MB-60HI rendszer konstrukciójában az Uf együttható értéke az alkalmazott profiloktól és kiegészítőiktől függően 1,48 W/(m2K)-nél magasabb.

A fokozott hőszigetelés az alumíniumprofilok központi kamráiban elhelyezett különleges hőszigetelő anyagokkal érhető el, amelyek alacsony hőátbocsátási együtthatójának köszönhetően csökkent a kamrán átjutó hő. A szigetelőanyag központi elhelyezkedése a hőáramlást és a hősugárzást is korlátozza.

A MB-60HI rendszer ablakai az alapul vett rendszerhez hasonlóan felhasználhatók egyéni beépítésre csakúgy, mint az alumíniumhomlokzatokon. Amennyiben pedig könnyűszerkezetes falak kiegészítéseképpen használják, a legmegfelelőbb az emelt hőszigetelésű MB-SR50 HI rendszerrel való összekapcsolása.