ALUPROF MB45S rejtett vasalatos hőhidas alumínium ajtók

  • 130kgMax weight of the sash (door / window)
  • H up to 2400 mm; L to 1250 mmMax dimensions of the door leaf (H × L)

Az MB-45S rendszer, vájolt vasalatos ajtók illetve ajtóval felszerelt válaszfalak gyártására szolgál. Része az MB-45 ajtó – ablak rendszernek.

A profildarabok szerkezetének beépítési mélysége 45 mm. Az üveg illetve más kitöltő anyagok üveglécek és tömítések segítségével vannak felszerelve. Az ajtó szerkezete 2 – 26 mm vastagságú üvegegység használatát teszi lehetővé.

Az MB-45S rendszer alapján készült termékek esztétikusak és jól használati tulajdonságokkal rendelkeznek. A sok, munkaigényes megmunkálási folyamatok kiiktatásának köszönhetően, nagyon egyszerű és gyors előregyártási tulajdonságokkal rendelkeznek. Az alkalmazott speciális vájatoknak köszönhetően a profilok szerkezete lehetővé teszi a megmunkálás nélkül, különböző sarokpántok, akasztók és keresztlécek felerősítését.

MB-45S

A profilok csatlakozását az MB-45 rendszerhez hasonlóan alumínium csatlakozások és további eszközök minimális megmunkálásával végzik. A külső és a belső üvegtömítéseket folytonos módon kell felszerelni, a sarkokban való átvágás nélkül és az ajtókeret felsőlécének középső részén való összekapcsolással. Ez a fajta üvegezési módszer garantálja a megfelelő hézagmentességet a víz és a levegővel szemben illetve jelentősen csökkenti az összeszerelés idejét. A termékek teljes összeszerelési folyamata lehetővé teszi a gazdaságos, de ugyanakkor funkcionális szerkezetek előállítását.

A varsói Építésműszaki Intézet vizsgálatában az MB-45S rendszer szerkezetei a belső ajtók és a válaszfal szegmensek kategóriájában nagyon jó eredmény értek el. Ezek a megoldások benne lesznek az új műszaki jóváhagyásban, amelynek megjelenése 2007 második felére van tervezve.