ALUPROF MB EXPO MOBILE mozgatható alumínium térelválasztó rendszer

A MB-EXPO MOBILE belső térelválasztó falak rendszere, melyekből kiváló minőségű ajtószegmenseket, így harmonika- és lapolható ajtókat lehet kialakítani. Tekintettel arra, hogy használható magas helyiségekben valamint hogy szélesen kinyitható ajtókat kapunk, tökéletes választás mind a boltokban, bevásárlóközpontokban, vásárcsarnokokban, akárcsak irodai helyiségekben.

A MB-EXPO Mobile rendszer elemei közé a 100 mm magas és a 35 mm profilok tartoznak. Ez a mélység az üvegezés vastagságától függetlenül állandó. Az ajtópanelek maximális magassága 4 m, maximális szélessége pedig 1,5 m, és 8, 12 és 12 mm biztonsági edzett üvegek választhatók bele. A rendszer alapvető előnye, hogy a helység kihasználását és a belső tér felosztását könnyű megváltoztatni.

Az MB-EXPO Mobile részei úgy lettek kialakítva, hogy azAluprof és Geze márkájú vasalatok (lakatok, zárak, rögzített rendszerek hevederjei) minimális munkával beépíthetők. A szárnyak még pontosabb záródásához alsó fésűs tömítést is lehet használni a 100 mm magas profil esetében. Az üvegtáblák a konstrukciótámogató elemei, így azok „felfüggesztett” konfigurációban alkalmazhatóak. Rögzítésük megegyezik ugyanezen rendszer alapverziójáéval: szorító segítségével történik a profil felső szerelvényénél. Az ablakok menti tömítések mindkét oldalról láthatatlanok. Az MB-EXPOalaprendszerrel együtt gazdag színválasztásra ad lehetőséget, valamint előregyártása és beszerelése is ugyanolyan egyszerű, így egyszerre kivitelezhető minden építési munka.

MB-EXPO Mobile

JELLEMZŐI ÉS ELŐNYEI

  • üvegezés láthatatlan tömítése
  • könnyű és elegáns szerkezet
  • 8, 10 és 12 mm üvegezés
  • az üveglap vastagságától független, fix profilmélység
  • akár 4 m magas szerkezetek
  • használhatók vele számos vállalat vasalatai: Aluprof, Geze