ALUPROF alumínium füstelvezető ablakok

A tűz- és füstgátló ablakok és kupolák fontos szerepet töltenek be az épületekben tartózkodó ember biztonságának és kényelemérzetének biztosításában. A megfelelően kiválasztott rendszer a gravitációs ventilláción alapul, és szükség esetén segít gyorsan eltávolítani az egészségre káros és veszélyes füstöt és mérgező anyagokat a helységből. E termékkínálatot a változatosság jellemzi, így az épületben egyénileg csakúgy megállják a helyüket, mint az alumíniumhomlokzatokba beépítve vagy az üvegezett tetőkben. A füstelvezetők alapjául szolgálhatnak az MB-59S, MB-59S Casement, MB-60, MB-60US, MB-70, MB-70US, MB-86, MB-86US ablakrendszerek, valamint homlokzatokhoz készült ablakok és tetőablakok. A füstelvezető rendszer és a hatékony ventilláció kiegészítésére szolgálhatnak további levegőztető ajtók és ablakok.

A tűz- és füstgátló ablakok és kupolák fel lehetnek szerelve a D+H, GEZE megbízható és csendes működtető szerkezeteivel, a tetőablakok esetében pedig az ESCO berendezéseivel is. Különféle motorfajták kaphatók, ideértve a nagy nyitóerősségű berendezéseket. Ezeket be lehet szerelni az ablakba egyénileg vagy „Tandem” típusú szinkronizált elrendezésben. Annak ellenére, hogy komoly funkciót töltenek be az épületben, lehetnek kifejezetten esztétikusak is, ha az ablakkal párhuzamosan behelyezett kisméretű berendezéseket használnak.

Az Aluprof rendszerein alapuló füstgátló szerkezetek az EN 12101-2 szabvány szerint lettek megvizsgálva az ift Rosenheim és VdS intézetekben, valamint rendelkeznek az elvárt műszaki paraméterek meglétét igazoló dokumentumokkal.

Füstelvezető ablakok és kupolák